Social Media maken gelukkig!

Hoe vaak heb jij in de afgelopen maanden, misschien wel jaren, wel niet gelezen dat social media mensen ongelukkig kunnen maken?

Ze zijn helemaal niet sociaal. (Niet twitteren onder het eten!) Je zelfbeeld brokkelt er van af. (Kappen met die rare selfies!) En natuurlijk zijn ze verslavend. (Geen mobiel op je nachtkastje, anders is het zo twee uur.)

Waarschijnlijk zit daar allemaal een kern van waarheid in. Geniet met mate, dat soort dingen. Maar mogen wij van Netwerkbouwers je even met een hele vrolijke gedachte het weekend in zwaaien? Social media maken namelijk vooral gelukkig!

Je staat NU in contact met je vrienden. Ja, vrienden! Ergens in die lange lijst van contacten zitten toch echt een paar mensen waar je veel om geeft, waar je mee kunt lachen en mopperen. Stuur ze zo direct even een leuk berichtje!

En gebruik je je social media vooral zakelijk? Gebruik je profiel dan even niet om iets verkopen (dat kan altijd nog) maar ga er straks eens voor zitten en bedenk: hoe kan ik mijn klanten helpen? Deel je kennis! Geef een tip. Of vertel een grappige anecdote. Zet je social media vandaag nog in om een glimlach op iemands gezicht te toveren.

Fijn weekend!

smile