Diensten

_PIC1191logo

Netwerkbouwers biedt maatwerk voor uw (online) communicatie. Tijdens de kennismaking bespreken we welke onderdelen van uw bedrijfscommunicatie ondersteuning nodig hebben. Dan stellen we samen een pakket samen, met dienstverlening die precies bij uw zaak past.

 

sms foto

Social Media Service

Welke sociale media gebruikt u op dit moment voor uw onderneming? En hoe goed bereikt u uw klanten? Wij stippelen samen met u een strategie uit. We plaatsen berichten, beantwoorden vragen, organiseren acties en events, passend bij de stijl van uw bedrijf. We bouwen het contact met uw klanten op en uit.

 

 

blog foto

Professioneel bloggen

Iedere week, veertien dagen of maand een nieuw artikel over uw zaak, de achtergronden van uw werk of een bijzondere mijlpaal. Met de professionele blogservice van Netwerkbouwers kunt u alle kanten op: we plaatsen de artikelen op uw website, in een nieuwsbrief of zoeken de pers op.

 

 

actie fotoActie

Online of ‘in real life’ – de beste manier om veel nieuwe mensen te bereiken is via gerichte actie! Samen stippelen we een strategie uit die de beste punten van uw bedrijf naar boven haalt. Onze ideeën en uw vakkennis staan garant voor een geslaagde klantenbinding.

 

 

nieuwsbrief foto

Nieuwsbrief

Direct contact met uw klanten, via mail of de post. In een nieuwsbrief kunt u alles kwijt wat er speelt. Wij zorgen voor de teksten, een professionele opmaak in uw bedrijfsstijl en de verzending.

 

 

 

imark foto 2

Internet Marketing

Wilt u de online communicatie van uw bedrijf van A tot Z aanpakken – of zelfs helemaal uitbesteden? Ook dat kan bij Netwerkbouwers. We beginnen met uw wensen en mogelijkheden en ontwikkelen dan een communicatie strategie waarin alles aan bod komt: uw sterke punten, de kansen en mogelijkheden, maar ook de struikelblokken. Samen maken we de beste keuzes.

 

En er zijn veel meer mogelijkheden: Websites, Flyers, Persberichten, Bedrijfsprofielen, Visitekaartjes, Jaarverslagen, Zakelijke teksten, Persoonlijke teksten…

Ons Social Media Service-pakket is verkrijgbaar vanaf € 250,- per maand. Wilt u weten wat Netwerkbouwers voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Tijdens de uitgebreide kennismaking nemen we uw wensen door. Dan ontvangt u een gratis communicatieadvies!

Geef een reactie