Netwerk: For-kids, gastouderopvang

Wellicht hebben veel Muiderbergers ze al heel vaak zien lopen… Een echtpaar met een bolderkar vol kleine peuters en daar omheen een paar loopfietsjes. Geweldig om te zien hoeveel tijd besteed wordt aan deze kinderen, het grote geduld waarmee de peuters wegwijs gemaakt worden met het straatbeeld maar ook met de lokale winkels.

Je komt ze ‘s ochtends en ‘s middags vaak tegen in de Dorpsstraat, op de Brink, in het bos of in de vele kleine speeltuintjes. De kindjes altijd met rode wangen van het buiten zijn, vrolijk en blij. De begeleiders vol geduld, aandacht en zorg. Dit zijn Gerrie en Mieke Erich van For-kids!

IMG_4634.JPG
For-kids is een gezellige, kleinschalige gastouderopvang aan huis en is geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Als landelijk geregistreerde gastouderopvang zijn ze aangesloten bij Elite gastouderbureau in Almere. Alle benodigde diploma’s zijn aanwezig, waaronder kinderEHBO, alsmede de VOG (verklaring omtrent gedrag) en Gerrie en Mieke zijn heel ervaren en geliefd bij de kinderen die opvang bij hen genoten.

For-kids biedt opvang voor totaal 5 kinderen plus eventueel 1 BSO-kind. De tijden van opvang zijn flexibel en in overleg.
Richttijden zijn maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 18:30.
De opvang is inclusief verschoning, fruit, middag- en avondeten en één keer per jaar een uitstapje. Met name dat avondeten is naar mijn mening heel bijzonder; elke dag vers gekookt! Hoe fijn is dát; bij thuiskomst niet meteen een warme, verantwoorde hap voor je kleintje koken maar heerlijk even genieten van je kind en daarna samen met je lief eten, als de kleine in bed ligt..

Dus ben je op zoek of ken je iemand die zoekt naar kleinschalige kinderopvang in de gemeente Muiden, dan is het absoluut de moeite waard om eens een afspraak te maken met Gerrie en Mieke. Bel 0294-264574 of mail Mieke@for-kids.nl. Veel informatie is ook terug te vinden op hun website: www.for-kids.nl

IMG_4633.JPG