Netwerk: Laura Bruinink van Esprit

Deze week in onze rubriek Netwerk: Laura Bruinink van ESPRIT Bussum en Wageningen. Omdat ik haar de laatste jaren op de voet heb gevolgd en haar enorm bewonder om haar ondernemerschap, schreef ik deze blog voor Mooi voor je netwerk:

Toen ik Laura een aantal jaar geleden leerde kennen, werkte zij bij Esprit op het hoofdkantoor. Hier hield zij zich voornamelijk bezig met sales. Twee en half jaar geleden gooide zij het roer helemaal om, écht alles moest anders. En terwijl iedere ondernemer destijds ‘kramp’ van de crisis had, besloot zij doodleuk om haar eigen Esprit Store in Wageningen te openen.. En niet zonder succes! Begin dit jaar opende zij zelfs haar tweede Esprit winkel in hartje Bussum en ook deze zaak loopt fantastisch.

IMG_4769.PNG
Vorige week was ik even in de winkel in Bussum en heb me verheerlijkt aan de mooie najaarscollectie, die Laura net had hangen. Allereerst natuurlijk de Esprit klassiekers als de waanzinnig zittende spijkerbroeken in wel 6 (!) verschillende wassingen én de truien en shirt in de bekende streep-dessins. ( ik kan mijn geluk nooit op als ze bij Esprit te koop zijn :) )

IMG_4770.JPG
Daarnaast een scala aan fijne outfits voor elke gelegenheid, in prachtige najaarskleuren en een ruime keuze heerlijke, warme jassen, vesten, truien, colberts, jurkjes, pantalons en super leuke accessoires..

IMG_4771.JPG
Je kunt aan alles merken dat er enorm over het concept van deze winkel is nagedacht.. Zelfs aan eventueel ‘minder’ geïnteresseerde shopmaatjes is gedacht :)

IMG_4782.JPG
Heerlijk in een relaxed hoekje laten zitten, terwijl jij je kan laten gaan bij al dat mooi’s..

IMG_4783.JPG
Samen met een vast team, creëert Laura een heel ontspannen sfeer in haar winkel.

IMG_4784.JPG
Ondanks dat Laura nog niet zo heel lang aan het ondernemen is, denk ik dat we nog veel van haar en Esprit zullen horen. We houden haar in de gaten!