Over ons

1091nblogo

Uw Netwerkbouwers

Netwerken zit ons in het bloed. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en in korte lijntjes. Onze stijl is uitnodigend, direct en professioneel. Met de service van Netwerkbouwers haalt u no-nonsense dienstverlening in huis. Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Onze aanpak is uw meerwaarde.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Leer ons dan hier iets beter kennen. In de blogs van Netwerkbouwers leest u regelmatig over alle aspecten van ons werk.


MB foto
Marjolijn Bruurs – entrepreneur, netwerker, SEO-specialist

Marjolijn werkte jarenlang in de reisbranche. Sinds 10 jaar leidt zij haar eigen bedrijf. Daarvoor schrijft zij de succesvolle blog ‘Meisjes van Mooi’. Wat brengt zij in bij Netwerkbouwers? Een gedegen SEO-kennis, een vlotte pen, een scherp oog voor uw belang, sociaal denken en aanpakken!

 

 

BM foto2Barbara Mounier – journalist, cultuur-manager, tekst-specialist

Barbara werkt op het gebied van taal, media en cultuur. Zij schrijft artikelen, blogs en zakelijke teksten, geeft trainingen, organiseert en leidt grote projecten. Wat brengt zij in bij Netwerkbouwers? De online strategie voor uw bedrijf, heldere teksten, strakke organisatie én een stralende lach!

Geef een reactie