We gaan beginnen!

Het is zover: Netwerkbouwers gaat van start! Na maanden van plannen maken en voorbereiding stellen we in de komende twee weken ons nieuwe bedrijf aan de wereld voor. Netwerkbouwers biedt bedrijven en ondernemers een compleet aanbod van social media services en allround communicatie.

Iedereen weet dat je tegenwoordig je klanten het beste bereikt door het slim inzetten van social media, nieuwsbrieven en passende acties. Maar daarvoor heb je een plan nodig, en tijd! Netwerkbouwers heeft de kennis en ervaring om uw bedrijf op de kaart te zetten.

Wij zorgen ervoor dat u zichtbaar bent! Wij bouwen het online contact met uw klanten op en uit. Met een online imago dat past bij uw onderneming. Wij plaatsen interessante posts, zorgen voor snelle antwoorden op vragen, we bloggen voor u, verzorgen acties, nieuwsbrieven en als u het wilt ook uw website. Zodat u weer kunt doen waar u het beste in bent: uw eigen zaak runnen.

Netwerkbouwers staat voor u klaar. Bel voor een vrijblijvende afspraak met Marjolijn Bruurs (06 – 2394 3404) of Barbara Mounier (06 – 3808 1440). Dan bespreken we de veelzijdige mogelijkheden!

Netwerkbouwers: Marjolijn Bruurs en Barbara Mounier

Netwerkbouwers: Marjolijn Bruurs en Barbara Mounier

 

 

6 thoughts on “We gaan beginnen!

  1. Gefeliciteerd met deze nieuwe ontwikkeling! Lees met veel plezier alle blogs. Dus laat maar doorkomen. Succes dames!

Geef een reactie